Změna grafického rozhraní - F9

Zdravím,
Včera přes noc jsem si nainstaloval novou Fedoru 9, přes den jsem ladil a teď když jsem si chtěl nainstalovat KDE jsem narazil na jeden problém. V nové F9 je to trochu jiné než jak jsem byl zvyklý.
Kde jsem si nainstaloval a rebootnul notebook. Bohužel má ale F9 jiné defaultní přihlašovací okno než verze 8 a nevím, jak se dostanu na výběr sezení. Nejlepší by bylo, kdybych si mohl změnit celé přihlašovací okno, ale bohužel ani to jsem nikde v nastavení nenašel :frowning: Dík.

Tak jsem se v tom nakonec zorientoval a zjistil že možnost výběru se nenápadně zobrazí až po nakliknutí na Uživatele. Bohužel nastal ještě větší problém. Podíval jsem se na KDE, proklikal pár nabídek, oken, odhlásil jsem se. Když jsem se chtěl přihlásit v sezení GNOME, tak po přihlášení se mi načte jenom bílá obrazovka a tím to končí. Nezobrazí se mi vůbec nic, jediné co můžu udělat je CTRL+ALT+Backspace pro ukončení. Dělá mi to pouze u uživatele, který se přihlásil do toho KDE, když jsem se přihlašoval na roota, tak GNOME bez problémů. :frowning: Jaké jsou možnosti na zprovoznění? Dík

fotka vystihující situaci: http://img90.imageshack.us/img90/6171/dsc01699gg4.jpg

To může být podle mne problém s Compizem a s pro něj nevyhovujícím nastavením xorgu na ati grafické kartě. Tam je bílá obrazovka, než se to nastaví, docela běžný jev. Ale proč by vám compiz pro gnome zapínalo jen přihlášení uživatele pod kde? Zkusil bych tedy doladit obsah xorgu nebo bych se zatím dočasně rozloučil s compizem.

No, nejsem zase až rak pokročilý, abych si z toho něco odnesl :frowning: Já jsem to narychlo vyřešil tak, že jsem si založil uživatele Ebola1, ale i tak mě to trošku štve, že je tam chyba kterou se mi nepodařilo regulérně vyřešit :frowning: Uvažuju o tom, že jenom nějak vythnu data a pak přehodím profily, nebo to tak nechám. Horší by bylo, kdyby se mi taková věc stala někdy v průběhu delšího užívání, kdy by mě to asi mrzelo :frowning:

Otazka c. 1 - zapinal si compiz (3D efeky) v gnome nebo ne? Pokud ano, pak problem nejspis vubec nesouvisi s tim ze si zkousel KDE. Zkus ve svem puvodnim homu prejmenovat adresare .gconf, .gnome, .gnome2 a mozna i .config. Tim sice prijde o vetsinu konfigurace gnome, pri dalsim prihlaseni se ale vytvori nova, cista.