Mam nainstalovany system linux Fedora CORE 7 x64. Chtel jsem si pro zajimavost spustit v prostredi KDE zname efekty (napr windows wobble). Bohuzel pokazde kdyz se snazim specialni efekty plochy zapnout, tak se mi po chvili zobrazi jenom hlaska Desktop effect could not be be enable. Je to jiz druha distribuce a ani u jedne mi nefunguje. Je nejaky problem v me hardwarove konfiguraci< Nebo vite o nejakem jinem problemu, ci navodu na jeho reseni? Muj pocitac: Athlon 754 3000+, 1.25 GB ram, ATI radeon x1650pro 256MB. Predem dekuji za odpovedi
Na x1650pro není možné speciální efekty spustit.
Diky za odpoved. A je nekde seznam podporovanych karet? Trochu mi nejde na rozum proc to na moji karte nejde.
Na vasi karte to nejde, protoze ATI to neimplementovalo do ovladacu. Zeptejte se u nich. Cekame na to uz temer rok. Je potreba je bombardovat dotazy, snad jim to jednou dojde.
Seznam podporovanych karet najdete v manualove strance k otevrenemu ovladaci radeon
man radeon
I kdyz koukam neni moc aktualni, na X600 to funguje tez… ne jen 2D. Mozna je neco novejsiho na webu DRI.
I kdyz mi anglictina vubec nejde, presto jsem napsal nyni spolecnosti AMD o odpoved, jestli se chysta vydat nove ovladace s podporou. Po jejich odpovedi sem napisi vysledek…