Wi-Fi karta SMCWPCI-G - jak ji zprovoznit?

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se ve Fedoře Core 6 někomu podařilo zprovoznit tuto kartu. Moje snaha zatím nebyla korunována uspěchem. Na kartě se nachází chipset RTL8185, pro který by podle příspěvku na abclinuxu měl fungovat ovladač od výrobce čipu.
Moje zkušenost je zatím taková: ovladače jsem zkompiloval a výsledné moduly zavedl do jádra. Při většině pokusů o aktivaci karty (ifconfig wlan0 up) systém zauhne a pomůže jen restart. Když se náhodně podaří kartu úspěšně aktivovat, je schopná pomocí iwlistu najít dostupné sítě, ale tím veškerá její funkčnost končí. Při jakémkoliv pokusu o nastavení paramatrů pro přístup do sítě pomocí iwconfigu opět nekompromisně tuhne systém. Má s tímto nebo podobným chováním někdo zkušenosti? Nebo ještě lépe - podařilo se někomu tuto kartu úspěšně ve Fedoře rozchodit?

Myslim, ze jste vsechno udelal spravne. Proc to nefunguje nevim. Osobne zkusenost nemam. Doporucuji pouzivat wifi s prism2.5 nebo atheros chipsetem.

Mno, podle Madwifi tahle karta má mít čipovou sadu Atheros. Problém je v tom, že firma SMC vyrobila dvě verze této karty - ta první s již zmíněným Atherosem a ta druhá - novější - s Realtekem. Toho jsem si při koupi karty (před rokem) nevšiml, resp. mi to bylo jedno. Holt za blbost se platí.