úprava fedory liveCD

Potřeboval bych poradit jestli to nikdo neřešil. Snažím se podle této stránky (http://www.craftcom.net/12_multiboot/mbootcd_linux_live.htm) udělat multi dvd linux v easyboot. Tamty verze se mi povedli ale narazil jsem u knoppixe, fedory a saxany. Je mi jasný že je to jen fedora konference. Tak se chci zeptat jak dostat livecd z původního rootu do adresáře aby to pak z něho šlo bootovat. A navíc p změně isolinux.cfg na isolinu5.cfg ? zkoušel jsem různě upravovat gzip i bin ale nikdy jsem edocílil toho co u tamtěch čtyř co fungují. Stále když zvolím v menu fedoru (nebo knoppix, saxanu) tak to přejde do černé obrazovky s rychle blikajícím kurzorem… Neřešil to už někdo ?

To je dost specificky dotaz. Ja vim jen to, ze Fedora Live CD pouziva puvodne grub a ze existuje cosi jako projekt pungi, ktery umoznuje z libolne instalace fedora vytvorit libovolne live CD. Tak mozna by slo proste prebalit tu stavajici instalaci jinam.

díky aspoň za to už jsem oslovil i autora z těch stránek a až bude chvilka času tak to taky zkusí. Kdyžtak dám vědět