Zdravim,
pls, pokud je tady nekdo, kdo toto forum navstevuje, pridejte jakykoliv komentar.
Byl jsem nadseny, ze vznikl tento web s “cz podporou”, ale nadseni trosku opadlo, kdyz vidim, jak je bohate na prispevky :o((
tomas
Zdravim,
pls, pokud je tady nekdo, kdo toto forum navstevuje, pridejte jakykoliv komentar.
Byl jsem nadseny, ze vznikl tento web s “cz podporou”, ale nadseni trosku opadlo, kdyz vidim, jak je bohate na prispevky :o((
tomas
kdyz si vzpomenu, sem tady
test … passed
jo jsem tady, sice jen občas, ale už jsem tu
získal dobrou radu a ne kopanec - proč se tak blbě
ptám a nemusel jsem ani moc vysvětlovat, že jsem
v Linuxu začátečník
Občas tu bývám. A když náhodou vím, tak poradím.
Vladimír Hans
Je to tu ozaj celkom mrtve. Ja som si myslel že sa tu začneme grupovať, lebo predsa len ma ta fedora aj nejake muchy, ale co to sledujem (cca 4 mesiace) tak sa tu nic vaznejsie nedialo. Kazdy ked vidi ze tu je slabá premávka tak radsej ide na iné fóra.
A není to též tradicí. Ono tohle fórum není tak staré a především známé, zvláště když to srovnáš s fórem na abclinuxu. A hodně problémů je společných i pro jiné distribuce.
No já jsem teďka kontaktoval admina, jestli by nebyl ochoten pokračovat, sám bych se aktivně ůčastnil, uvidíme…
Fedora is the best.
No tak ani po čtrnácti dnech se neozval, chtěl jsem pokračovat a udělat tomu trochu erklamu, ale asi nechce, nebo už ten mejl nepoužívá, chtělo by to doplnit novinky, nějaké informace, fotky, a tak hlavně psát novinky a tak.
Pak by se to tu hýbalo, ale když člověk najede na hlavní stránku a vidí v novinkách 2,5 roku staré věci a žádné jiné info, tak odejde. Fidel
Nejraději bych vytvořil nové stránky.
Info o adminovi http://www.nic.cz/prohlizeni/prohlizeni_domeny.php?_pforid=INETCZ-NTHGXQ-55150&_status=Search&VSS_SERV=TLD102001&_typ=TLD&_prime=Ano&_hist=Ne
Toto forum občas sleduji, ale posledních pár měsíců mě plně zaměstnávaly jiné projekty a tak na tento server nebzl čas. Doufám, že se to do budoucna změní, protože linux si určitě svoji podporu zaslouží.
Dnes som tu poprvýraz. A určite nie naposledy.
Tak jsem se naštval na admina a na tyto stránky, a to i přes to že jsme byli dohodnuti na spolupráci, tu přepsal dvě čísílka a vysral se na to. Ať si dělá co chce . Kašlu na nějakou snahu o aktualizaci těchto stránek a … založil jsem nové stránky o Fedoře, zatím je tam jen základ, fungují jen dva odkazy vlevo, ale nebojte. Dnes jedu na fesťák do trutnova, a v pondělí na to dupnu. Je to jednoduchej vzhled, funkčnost, ale na základní info to zatím bude stačit. Jsem v html začátečník, ale učím se rychle.
Fidel
když tak se ozvěte a vymyslíme něco
Mno me by zajimalo o co presne slo? Nepadlo tu neco o tom, ze se na stranky pujde az v zari?
Beerboocha
Ano urcita aktualizace se pripravuje, ale v soucasne dobe na ni proste nemam dostatek casu. Prebirat jen tak clanky z jinych webu je silne problematicke s ohledem na autorska prava (to se tyka i prekladu officialnich materialu) a psani vlastnich casove dost narocne
Mohu poprat jen hodne stesti … Linux si zaslouzi kazdou podporu
díky za tyto stránky a myslím že jsou hlavně supr vtom že si tu nikdo nehraje na supermana a začátečníkům tu všichni poraděj…díky kaktus_x