Zdravím,
udělal jsem naprostou lamárnu a teď mě za to Fedora testá. Řešil jsem ovladače pro wifi, to ale není důležitý, odinstaloval jsem ndiswrapper-1.25 a měl jsem v plánu vyzkoušet novější, protože s tímto mi počítač tuhnul. Každopádně nechal jsem v /etc/modprobe.d/ndiswrapper “alias wlan0 ndiswrapper” nebo tak nějak. Nový ndiswrapper sem nenainstaloval a počítač restartoval. Nevím jestli zrovna toto je zdrojem toho, že počítač nenabootuje ani do runlevelu 3. Zasekne se na “Zjišťuji IP informace pro eth1…Chybí spojení blablabla” Pak zůstane blikat kurzor. Docela bych ocenil, kdyby s tím šlo něco udělat, abych nepřišel o semestrálku.
Díky moc
Ehm, tak nakonec jsem si poradil sám, nenapadlo mě, že runlevel 1 by mohl fungovat. 
Tak jsem ten soubor smazal a vida, už zase bootuje. Spad mi kamen ze srdce.
Jinak, abych tu jenom nespamoval, řeším totiž jak rozjet WiFi na notebooku HP nx6125 s Turionem a 64-bit FC6. Podařilo se mi to pomocí ndiswrapperu, jenomže systém čas od času zatuhne a je nutný tvrdý restart. Je to proto, že drivery sou dělaný na widle, který maj 16K stack, standardní Linux-kernel jen 4K, jestli jsem to dobře pochopil.
Pravděpodobně mi tedy nezbyde nic než používat “neoficiální” stk16 kernel, což se mi moc nechce. Zajímalo by mě tedy, jestli by nepomohla jen změna verze ndiswrapperu.