po dlhom trápení sa mi podarilo spojazniť f11 a teraz potrebujem vedieť ako sa čo najjednoduchšie dostanem k tomu aby mi išli mp3 video a flash
K dispozici tady je skvělá příručka, ve které najdeš odpovědi na tyto dotazy http://wiki.fedora.cz/doku.php?id=navody:prirucka:nekomercni_aplikace_multimedia
video zadaj do terminalu : yum -y install gstreamer-plugins* lame ffmpeg mjpegtools gstreamer-ffmpeg
Zdravim a prosim o pomoc.
Nainstaloval jsem si Fedoru 10, ale nejde mi prehrat MP3 ani DVD ullozene na disku. Jestlize se pokusim doinstalovat prehravace a kodeky dle navodu vyse pise mi to:
“No package gstreamer-plugins-ugly available.
No package gstreamer-ffmpeg available.
Nothing to do.”
Poradi nekdo, co s tim.
Diky
Opravdu si precti prirucku, jak radi vain hned v druhem prispevku.
diky za radu, koukam do ni, ale moc moudry z toho teda nejsem…
zkousim, zkousim, ale stale mi to hazi nejakou chybu
tak napis co jsi vycetl - co udelal a co to hlasi…
Tohle je naprosto bezproblemova vec, pokud funguje internet.
Podle tveho prvniho prispevku soudim, ze jsi skocil ke kroku B aniz bys udelal krok A.
internet funguje, to bych tu nebyl …,tady je cast toho,co mi to hlasi:
[Tomas@localhost ~]$ su
[root@localhost Tomas]# yum -y install gstreamer-plugins* lame ffmpeg mjpegtools gstreamer-ffmpeg
Loaded plugins: refresh-packagekit
Setting up Install Process
Package gstreamer-plugins-flumpegdemux-0.10.15-4.fc10.i386 already installed and latest version
Package gstreamer-plugins-base-0.10.21-2.fc10.i386 already installed and latest version
Package gstreamer-plugins-good-0.10.13-1.fc10.i386 already installed and latest version
No package lame available.
No package ffmpeg available.
No package mjpegtools available.
No package gstreamer-ffmpeg available.
Myslim, ze je to jasne. Preskocil jsi cast A. Precti si jeste jednou navod a pridej ten repozitar.
uz se stalo a funguje to{diky}, ale zase mi to, pro zmenu, hraje absolutne potichu, ve “woknech” to hraje normalne,ale tady je to hruza,bedynky na plno zvuk silene potichu,nevim, jak pridat hlasitost,
zni to tak, jako by hral jenom jeden kanal,ten s muzikou a jeste spatne, a ten se zpeven jeste min…
asi se mi to podarilo vyresit …, i tak diky za vas cas a rady …