Tohle je/byl problém, s kterým jsem se taky setkal u glibc při instalaci některých vývojářských balíčků. Nezapomínejte, že Fedora 18 stále není finální. Stačilo dočasně povolit repositář updates-testing, tedy pouštět yum s parametrem
--enablerepo=updates-testing
Při instalaci ze současných testovacích médií je updates-testing povolený, ale po instalaci už ne, může/mohlo tedy dojít k tomuto problému
Taky jsem měl problémy s instalaci skype. Stačilo povolit testovací verzi (updates-testing) a ručně aktualizovat všechny soubory který to vypsalo že je špatný (stará verze). Bylo jích asi 15. Pak už pohodě se skype naistaloval.
Zdravím,
mám také problém s instalací Skypu na Fedoru18. Stáhl jsem si verzi Skypu pro Fedoru 16 32bitů. Neporadil by mi někdo, zkoušel jsem to podle příručka, ale to mi jaksi nechce fungovat. Jsem začátečník v používání linuxového softwaru, takže si nevím rady a moc s tím neumím pracovat.
Dík moc, za každou radu.
Skype už jsem zprovoznil, ale potřeboval bych ještě zprovoznit kameru v něm. Přes cheese mi funguje normálně, ale ve skype ji nemůže najít a tak se tváří, jako že nejde spustit videokomunikaci. Neporadil by mi někdo, jak na to.