Re: Problémy s instalací FC6

Dobrý den, mám takový problém. Po instalaci Fedory se mi nespustí grafické rozhraní, jen pokud mám instalační DVD v mechanice. Systém se pokusouší sám sebe opravit a restartoval, ale bez výsledku. Předem děkuji za pomoc

Ja mam problemu. Jeden z nich je, ze po pravde receno vubec nechapu co jste chtel napsat. Co se vam tedy pusti kdyz v mechanice DVD nemate?

Mám problém, stáhl sem si FC6 64.Normálně projdu instalací až po restart.Po té vyjmu DVD z mechaniky a restartuju PC.System ukáže že se načítá FC6 a když má naskočit grafické rozhraní tak je jenom černá obrazovka a po ní mi běhá okno s nápisem Analog RGB a udaje o frekvenci, tohle okno běhá pomalo nahoru a dolů a ze strany na stranu a nic se dál neděje.Mám PC AMD Athlon 64 3800 X2, základovku MSI K9N platinum, 1GB ram,Graf.:Asus X1600Pro. 2x 80GB HDD.Prosím poraďte co mám dělat nebo co dělám špatně.
paine@centrum.cz

A krom toho jste se neobtezoval se tady po foru podivat. FC pouziva autodetekci rozsahu monitoru, pokud si s monitorem predaji spatne informace nastavi se rozsah mimo moznosti monitoru a pak (zvlaste LCD) nic nezobrazuji. Jak to opravit doufam uz zvladnete najit, protoze je to tu popsano.