Prohlížeč

Dobrý den,
dneska jsem úspěšně aktualizoval na fedoru 8. Ale mám jeden malý problém. v Opeře i ve firefoxu se mi internetové stránky zobrazují polovičně malinké. Text i celá stránka je zmenšená. ctrl+kolečko na myši nepomáhá. prosím jestli to je nějáký chybka v nastavení nebo co se prosím děje? děkuji

no tak nic už jsem to vykoumal. Omlouvám se za zbytečný příspěvek… :-o

Se podel kde byl problem…

Problém byl v tom že jsem měl nastavené windowsácké rozlišení takže se mi vše zobrazovalo tak zajmavě… Ale přeci jen mám jeden dotaz. Některé internetové stránky například t-zones.cz se mi zobrazují stále zmenšené zasílám obrázek: http://img111.imageshack.us/my.php?image=obrazovkabi3.png (tam jak je ten namalovaný smajlík se mi to nezobrazuje prostě je stránka poloviční (jen některé). A ještě chci říct že fedora 8 je super. :slight_smile: Fedora je nejlepší Linuxova distribuce. :slight_smile: Děkuji za pomoc.

Na tom neni nic spatne. Stranky TMO jsou uzke, maji pevne definovanou sirku. Ve Fedore mate velke rozliseni 1600x1200, takze stranky proste nezabiraji celou obrazovku. Ve Windows se to na stejnem rozliseni zobrazuje stejne. Uz se tu nekdo na podobny “problem” ptal…
Jinak doufam ze vam to nadseni z Fedory vydrzi… jen nesmite ocekvat ze vse je perfektni.

Ha. děkuji moc už jedou všechny stránky jak mají. :slight_smile: Děkuji.