Zdravim vsechny … mam problemek … mensi … fedora(mam fedora core 5) se mi pri detekci novyho HW pri startu sekne aaaa naprosto nic nereaguje v podstate pokud si dam predtim vypis tak mi nabehne jen detekuji novy hw a v tu chvili zamrzne celej comp a ani mysi nehnu … a opravdu netusim cim to je … mozna to je tim ze sem zacatecnik a ten linux me nema rad … fakt nevim. Jinak mam prescota na msi neo-2v s gigem pameti a trema pci kartama(audigi4, leadtek 2000xp, realtek wifi) … kdyby nekdo vedel co je za problem … byl bych mu vdecny …
Z toho popisu moc clovek nevydedukuje. Predevsim proto, ze by fedora pri startu psala cokoli o detekovani noveho HW. Co se tedy skutecne pise na obrazovce v momente kdy se to zasekne? Kdyz nemuzes hybat mysi, znamena to, ze uz ti nabehla graficka cast systemu, nebo mas na obrazovce pouze textovy vypis? Stava se ti to od te doby co si FC5 nainstaloval, nebo az po nejake aktualizaci?
Ve starsi FC4 se mi pod hlaskou ‘detekuji novy hardware’ schovaval kudzu. Protoze to boot znatelne zpomalovalo, tak jsem ho casem vyhodila a v pripade potreby poustela rucne. Nevim ale, jestli je taky ve FC5.