Problem s browserom/balickovy klient

Zdravim vsetkcyh
Moj problem spociva v tom, ze browser(firefox) mi nenacita ziadnu stranku okrem google… Internet messenger mi ide v pohode, len ten browser mi nejde a tiez balickovaci program nejde spustit. Uz som skusal vypnut IPv6, ako som cital v inom threade, ale nepomohlo. Co je vsak trochu cudne je, ze ak mam v mechanike nejake CD(hocijake), browser aj software updater idu v pohode. Kde moze byt problem?
Pripojenie na internet mam cez kablovy internet, Ip, dns, aj gateway su nastavene spravne.

…toz tez zdravim, esi to funguje takto zahadne (pri hociktorom CD v mechanike), tak to vidim na regulerniho ducha v poci :slight_smile: … co pise ten “balickovaci program”?

ze uz iny program pouziva softwarove informacie (mam ten pocit, ze daco take). Uz som pozeral, ze ci nahodou nebezi yum, ale nie. Tak naozaj neviem. Som rozmyslal, ci to nahodou nema nieco docinenia(nejakym zvlastnym sposobom) s tym, ze ak mam to CD v mechanike, tak v /media nemam odkazy na ostatne (2 windows ntfs) particie.

Ale jo, bud yum bezi nebo vam tam pri nejake chybe zustal yum.lock - uz se tu o tom psalo. S tim browserem nevim - nemusite nahodou pouzivat proxy? Zkuste ve volbach FF vybrat autodetekci.

Praveze nie. A vsetky tieto problemy zmiznu, ked mam v mechanike nejake CD. Na ten yum.lock sa pre istotu pozriem este raz.

Mno takze oprava… Dokonca ani ked tam mam CD, tak niekedy nefunguje. Takze uz fakt neviem, proste len niekedy ide a niekedy zase nie. Tusim to bude fakt duch pocitaca.