Mám problém s BOINC. Když už jsem se dostal k tomu, že se BOINC Manager připojil ke clientovi, objevil se jiný problém a s tím si už nevím rady. Při prvním spuštění jsem se připojil ke dvěma projektům a spočítal jeden úkol. Jenže od té doby se není možné připojovat k dalším projektům, ani odeslat výsledek mého úkolu, protože BOINC hlásí, že nemá přístup k síti. Síť mám nastavenu dobře, Firefox i další programy fungují bez problémů. SELinux mám nastavený na tolerantní režim a i když jsem zkoušel vypnout Firewall, nic to nepomohlo.
Neví někdo co s tím?
Presny vypis te chybove hlasky boinc by nebyl?
Zajímavé - když jsem se připojil na net ve škole, všechno funguje Těžko říct, kde je problém, snad to už teď pojede.
Tak nakonec jsem se po dlouhe dobe, kdy jsem se sve Fedore nevenoval, docetl na oficialnich strankach BOINC, ze ve Fedore je problem, pokud se boinc-client spusti driv, nez je navazano pripojeni k siti. Po navazani pripojeni je treba restartovat boinc-client a pote uz vse funguje jak ma. Reseni jsem tedy spojil s resenim meho problemu s gmail-notifierem [/url] a pridal jsem skript pro restartovani boinc-clienta do /etc/NetworkManager/dispatcher.d/ podle navodu na [url=http://magazine.redhat.com/2008/07/22/networkmanager-secret-weapon-for-the-linux-road-warrior/] magazine.redhat.com . Covex, diky za tip.