Preupgrade problem F16->F17

Zdravim,
vedel by mi niekto pomoct s problemom, ktory je na prilozenom obrazku? Chcel som upgradnut pomocou preupgrade z F16 na F17, vsetko bolo v pohode a az toto to zastavilo a dalej sa neda pokracovat. Ani boot do povodnej verzie nefunguje(nejaka chyba so selinuxom(could not map file…)).
Vopred dakujem za kazdu zmysluplnu odpoved.

http://imageshack.us/f/402/dsc01137y.jpg/

Pokud máš zálohované data, tak bych to řešil čistou instalací. Nevím jaký je preupgrade spolehlivý (nikdy jsem jej nedělal). Ale kolik problémů jsem vygooglil, tak by možná byl lepší čistý install.
Možná někdo poradí řešení problémů.
Ale čistý install je ve výsledku lepší, rychlejší a spolehlivější řešení.
Možná někdo poradí něco inteligentnějšího než já :wink:

Na tom obrazku ta chybova zprava rika: “… This could indicate errors when reading installation media…” Myslim ze byla velka chyba vypustit z anacondy jak prvni krok instalace kontrolu instalacniho media… Vratili jsme se tim o mnoho let zpet ke stale stejnym chyba, ze stazene obrazy jsou vadne a vsichni z toho s klidem instaluji.:frowning:

Mně nahlásila anaconda tutéž chybu (u jiného balíčku) i při upgradu přes síťově instalační cd. Problém bych viděl spíš v tom, že tady anaconda neumožní killnout proces upgradu konkrétního balíčku z jiné konzole (jelikož ho sama ukončila touhle blbou hláškou, z níž se mi opravdu nepodařilo přijít na to, jak korektně ven), jako je to možné, když se například nějaký balíček při upgradu sekne - ten pak lze takto přeskočit a vrátit se k němu později.

covex napsal(a):

Na tom obrazku ta chybova zprava rika: “… This
could indicate errors when reading installation
media…” Myslim ze byla velka chyba vypustit z
anacondy jak prvni krok instalace kontrolu
instalacniho media… Vratili jsme se tim o mnoho
let zpet ke stale stejnym chyba, ze stazene obrazy
jsou vadne a vsichni z toho s klidem instaluji.:frowning:
Já jsem myslel, že preupgrade je ze sítě nikoli ze staženého obrazu.

Aha tak to se omlouvam… preuppgrade stane baliky ze site a pak instaluje z disku… nevim zda pri tahani baliku kontroluje checksum, ale doufam ze ano, takze tim padem nevim proc takova chyba vznikne.:frowning:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=650854

Znamena to dve veci - jedna preupgrade nekontroluje checksumy stazenych baliku, druhak, stazeny balik mesa-dri byl a je poskozeny. Reseni je nastartovat z liveCD, balicek stahnout rucne a ulozit do /var/lib/cache/yum/preupgrade… a znovu pustit instalaci.