Pismo a instalacia grafickej karty

Co ma na fedore dost nepotesilo bolo, ze slovenske rozlozenie klavesnice je qwerty a nie qwertz, na co som zvyknuty, a este ked som dal ceskoslovensku klavesnicu qwertz, mam stale qwerty

som uplny novacik v linuxe, chcel som nainstalovat drivere na instalaciu grafickej karty, vo fedore moja Geforce FX 5800 nebola, len GeForce FX generic, stiahol som drivere, precital readme a zistil ze mam ist do ineho levelrunu, ze by bolo dobre ist do 3. som dal, a to ide tak pomaly, neda sa vobec pisat, aby zareagovalo treba podrzat tlacitko dlhsie, ale potom skoro stale napise viac krat, neviem tam nic napisat, dve rozne pismena za sebou sa skoro nikdy nepodaria, a ak hej tak na tretom sa odserem. Chcem sa spytat ci to je normalne, ak nie, ako to opravit.

To je velmi kuriozni problem, nic takoveho jsem jeste nevidel. Jak ste ten levelrun (spravne runlevel - viz FAQ) nastartoval? Nechce to radsi zkusit podle FAQ nastavit uz pri bootu?

tento problem jsem mel take… u me stacilo zmacnout alt + F1 a uz to jelo jak melo :o))Ebenez napsal: