Parted - rescue

Ahoj,
omylem jsem vymazal celý disk - v GParted jsem dal zařízení - vytvořit tabulku oddílů na dev/sda. Měl jsem na něm 3 partition - 1. Windows, 2. boot, 3. Fedora. Pomocí programu parted se mi podařilo obnovit 1. partition, avšak ostatní ne.
Omlouvám se za dotaz, můžu si za to jen vlastní blbostí, ale lze nějak obnovit celý disk? když jsem napsal (parted) rescue 0 320000, obnovil se pouze ten první partition.
Děkuji, Michal

(parted) print all partitions
Model: ATA WDC WD3200AAKS-0 (scsi)
Disk /dev/sda: 320GB
Sector size (logical/physical): 512B/512B
Partition Table: msdos

Number Start End Size Type File system Přepínače
1 32,3kB 79,4GB 79,4GB primary ntfs

Model: Linux device-mapper (dm)
Disk /dev/mapper/VolGroup-lv_swap: 4211MB
Partition Table: loop

Number Start End Size File system Přepínače
1 0,00B 4211MB 4211MB linux-swap

Model: Linux device-mapper (dm)
Disk /dev/mapper/VolGroup-lv_root: 236GB
Partition Table: loop

Number Start End Size File system Přepínače
1 0,00B 236GB 236GB ext3

Predpokladam ze to co si sem dal za vypis je az po smazani. A to je samozrejme k nicemu. Pokud bys mel tento vypis pred smazanim, zrejme by to slo. Ono by to slo i po smazani, ale musel by si to udelat rucne.
Ono takovy fdisk, (parted do te doby nez zadas formatovani) modifikuji jen tabulku rozdeleni disku, tzn. cele struktury dat fyzicky na disku zustanou, jen ta tabulka je vymazana. Ja osobne zadnym rescue moc neverim, takze bych se velmi dobre ujistil, ze aspon ten prvni oddil ktery byl “zachranen” je skutecne cely spravne, i tak bych z nej data zkopiroval a predelal cely disk. Pokud nejsi schopen zadnou sofistikovanjesi zachranu provest sam, tak tu uz nekolikrat nekdo podobny problem resil a takze koukni sem: http://forum.fedora.cz/read.php?4,16040,16068#msg-16068