Oznamovací oblast (tray) - skrývání ikon

Zdravím,

používám Gnome a standardní Oznamovací oblast na panelu. Chci se zeptat - lze nějak dosáhnout toho, aby se mi vybrané ikonky samy skrývaly? Něco jako má Windows XP… Ta oznamovací oblast žádné nastavení nemá…

Jedná se mi zejména o gDesklets, ale časem jistě o další.

Díky.

Zaplat priroda ze to nejde, na windows me tenhle feature dohani k zurivosti… tedy chtel jsem rici, bohuzel pro vas to nejde. Proto ma gnome moznost vytvaret vice panelu. Mimochodem k cemu ma gdesklet ikonu v tray? Neda se ta ikona vypnout u toho gdeskletu?

Mimochodem k cemu ma gdesklet ikonu v tray? Neda se ta ikona vypnout u toho gdeskletu?

No tak to byla hodně dobrá otázka :slight_smile: Ano, má, ale předtím jsem si toho nevšiml, díky.

Nicméně pro budoucí využití bych stejně rád měl možnost některé ikonky skrýt. Možná to někoho rozčiluje (na Windows se to dá vypnout), ale já to obecně shledávám jako velice užitečné. I teď bych si ten gDesklets raději schoval za šipku než úplně… Je k tomu tak pak lepší přístup :wink:

tak to by som chcel aj ja ta cervena ikona beryl-managera na mojom modrom desktope doslova reze oci - a hlavne ju vobec nepouzivam

Nicméně pro budoucí využití bych stejně rád měl možnost některé ikonky skrýt.

Řešením by mohlo být “Přidat na panel-> Zásuvka” a do ní pak přidat “Oznamovací oblast” či jiné ikonky/spouštěče.