Tak takhle to vypadá. Vidíte v dolním části je pruh který zobrazuje plochu… nevim jak se tam dostal. A jakmile přes něj přejedu, nebo přepnu stránku openoffice se vypne… Nesetkal jste se někdo s něčím podobným ? Mám stable verzi 2.3.1
To vypada na nejaky problem s GTK tematem ktere pouzivas… protoze nevidim ani jeden scroll bar… misto spodniho je tam “prazdno” a misto praveho je tam nejaky paskvil bez sipek. Zkus na chvili zmenit tema, nebo zaloz noveho uzivatele zkus to pod nim.
on tam je scroll, ale ten spodní ne no to mě nenapadlo. A měl jste pravdu dělá to ten theme… což mě teda štve no nic jdu hledat náhradu. ale děkuju za radu a vyřešení.
Jak se jmenuje to tema v gnome ktere mate nastavene? Musi mit nejakeho autora ne? A protoze chyba je zrejme v tom tematu, muzete mu zkusit tento problem nahlasit a pozadat ho o napravu.
Jo takhle. Jsem to nepochopil omlouvam se. No znova jsem ho stahnul a v tom nove stahnutem chyba neni… mozna uz si vsiml, ze tam ma neco spatne. ale kazdopadne dekuju za radu.