OpenOffice na FC3 + nový kernel

Tak se mi poprve stalo, že mi upgrade kernelu zabil běh nějaké aplikace :frowning: konkrétně přechod z 2.6.10-1.771 na 2.6.12-1.1378 způsobuje SIGSEGV (nevim přesně co to je) u OpenOfficu 1.1.3 … Jinak všechno běží OK - nevíte někdo co tím ??
Asi už je čas přejít na Fedoru 4, ale zatim se mi nepodařilo stáhnout funkční image (DVD - pokud možno)… poradí někdo odkud ?? Stahoval jsem již několikrát z více mirrorů, ale vždy to dopadlo CRC errorem

Problem se sigsegv oo jsem mel taky, ale nemohl za nej tusim az tak kernel jako nvidia ovladace… tvuj pripade ale muze byt jiny.

Zkousel si stahovat z ftp.linux.cz?
http://www.fedora.cz/stahnout.html

… napřed jsem to zkoušel přímo z fedora.redhat.com (nebo kde ono to tam je) a pak z několika zrcadel u nás, samozřejmě i z ftp.linux.cz. Bohužel mám dost pomalou linku, takže se mi stahování několikrát přerušilo (z různých důvodů) a když se mi to podařilo stáhnout celý, tak mě s tim K3B vyhodil na CRC error. Když jsem zkoušel stahovat CD image, tak se mi pak podařilo vypálit 2 ze 4 - velký úspěch :-)) Asi si někde objednám vypálený DVD a bude po ptákách :slight_smile: myslim, že jsem to viděl na www.linuxsoft.cz

Chello ma pomaly download?:slight_smile: No nic… Linuxsoft je fajn, ale kamaradi byvaji bliz, rychlejsi a jistejsi…