Open Gaming Center

Stránky si kladou za cíl vytvořit seznam her kompatibilních s Linuxem ze kterého by mohli znudění linuxáci vybírat, rozšířit otevřené hry mezi uživatele Windows (je všeobecně jasné že méně hrají otevřené hry a čím víc hráčů na serverech tím líp) a v budoucnu by také měly pomáhat přecházejícím uživatelům. Stránky jsou teprve v začátcích a pomoc je vítána.
http://www.opengamingcenter.cz

Dnes byly na server Opengamingcenter.cz přidány aktuální novinky z herního světa.

Ac chapu zajimavost opendamingcentra prilis nechapu jeho souvislost s Fedorou. Je mi to lito, ale pokud k tomuto pocinani nepodate ponekud padnejsi duvod, nez vlastni propagaci, budu jej muset povazovat za spam.

No s Fedorou to nemá společného nic. Osobně jsem to sem dal, protože mi na Linuxu schází hodně hry. GNU/Linux v minulosti nemyslel vůbec na hry, byl to pracovní systém. Až v posledních letech se to mění, ale tento starý názor (že Linux není na hry ale k práci). Jsem pro rozšíření her, tady to není ani tak kvůli rozšíření stránek, jako spíš aby si lidé kteří hrají hry mohli nějaké najít. V případě že nejste jediný kdo má takový názor (a tím pádem to sem opravdu nepatří) tak proti smazání tohoto přízpěvku nic nemám…