Nové jádro a wifi

Dneska vyšlo nové jádro 3.4.0, systém mi nabídnul aktualizaci, tak jsem ji provedl a restartoval. Ale už mi nejede Wifi karta Broadcom. Ovladače mám poslední verze. V NetworkManageru se wifi vůbec neobjeví, jen Drátová síť, což je mi na dvě věci, když všude jedu na wifi, i doma…
Teď jsem nabootoval do staršího jádra 3.3.7.-1. Mám počkat, až bude ovladač na wifi kompatibilní s novou verzí jádra, nebo to lze nějak zprovoznit bez složitějších zásahů?

Musis stahnout balik kmod-wl. Z repa rpmfusion. Nejsem na ntb ale myslim ze je to on. Jinak doporucuji vypnout testing :wink: pokud nechces testovat jeste nove baliky.

[root@marp marp]# yum install kmod-wl
Zavedené moduly: langpacks, presto, refresh-packagekit
rpmfusion-nonfree-updates | 3.3 kB 00:00
Balíček kmod-wl-5.100.82.112-2.fc17.12.x86_64 je již nainstalován a v poslední verzi
Není co dělat
[root@marp marp]#

V tom pripade bych rekl ze to bude tim povolenym testing repem. Az vyjde kernel 3.4 stable tak by wifi mela jet ale jisty jsem si nejsem. Jak jsem rekl nejsem u pc tak nemuzu poradne radit. Mozna pomuze nekdo povolanejsi.

Testing repa jsem už zakázal, tak počkám, zatím pojedu na tom stabilním kernelu.

V rpmfusion nebude jeste k testing jadru firmware pro broadcom karty.

Tak ovladač pro wifi k novému jádru 3.4.0. už je a šlape to. Takže už jedu na novém jádru :wink: