-
tak toto bude zjevne veci gnome (?) nebo autoru jakehokoliv gui softweru (?) - jde mi o velikosti textovych popisku. narpiklad kdyz si otevru firefox, tak mi do oci bije velikost textu na zalozce a vlastne vubec velikost fontu u vseho - v porovnani s defaultnim nastaveni gnome je opravdu rozdil. to same treba openoffice. nejak mi nejde narozum - ma kazda aplikace vlastni nastaveni gui a tedy abych docilil stejneho - lidskeho a koukatelneho - pohledu na vsechny programy, budu u vsech muset zmenit nejake nastaveni? - tak nejak bych si predstavoval ze system bude mit jednotny vzhled
lepe se na to kouka - nejsem moc nadsenec pro takove ty originality ze pak mam misto systemu omalovanky
-
je nejake gui klikatko (jako v opensuse) nebo nejaky konfigurak (kde je?) v kterem bych si mohl nastavit compiz efekty? nektere efekty bych chtel zapnout, nektere naopak vypnout - gui klikatko ve fedore mi nabizi jen “zapnout / vypnout efekty”, “plocha v kostce” a tim to tak nejak hasne
ps
doufam, ze sem neprehledl nejake forum, ktere se tohoto tyka prosim, nelincujte me, pokud ano