Odkaz “Jak vypada” z wordpressu obsahuje naposled screenshoty z Fedory 25 a odkaz “Fotogalerie” vede kamsi na google a konci 404.
PS: Z forum.fedora.cz se neni zadny odkaz na hlavni stranku “mojefedora.cz”?
Odkaz “Jak vypada” z wordpressu obsahuje naposled screenshoty z Fedory 25 a odkaz “Fotogalerie” vede kamsi na google a konci 404.
PS: Z forum.fedora.cz se neni zadny odkaz na hlavni stranku “mojefedora.cz”?
O těch screenshotech vím. Máme to dané na todo listu, ale pořád platí to, že to já a Franta děláme ve volném čase a nemáme čas na všechno a žádný jiný dobrovolník se nepřihlásil. Dělání screenshotů není zrovna věc, která by lidi lákala.
Fotogalerie vede na fotogalerii na Google+, kde jsme ji přesunuli. Nicméně tam tuto funkci zrušili. Přidám to na todo list. Nicméně stálo by za zvážení to zrušit úplně, protože ani na FB ta fotogalerie není zrovna aktuální.
O těch odkazech na další části portálu z fóra a wiki víme. Máme to na todo listu.
Teď jsme do toho trochu řízli. Portál se přesouvá do VPS u vpsfree.cz (fórum už tam běží), fórum bylo přemigrované na Discourse (což si myslím, že pomohlo v mnoha ohledech) a wiki má nový template (kvůli mobilům a přehlednosti). A tím, že je nás na to málo, jsou některé věci trochu WIP.
Nepisu to sem jako nejakou vycitku, ale proste proto, ze jsem si toho vsiml a sam s tim nic delat nemuzu. Kdyz jsem to delal vicemene sam, nebylo to jine…
Brzo se můžete těšit na aktualizované obrázky.