Dobrý den,
po poslední aktualizaci se nenabůtuje systém.
Končí to takto: obr1
Musím při bůtu použít předposlední verzi jádra, tuhle: obr2
Pak je vše v pořádku.
Podobný problém byl s jádrem 3.17.6, ale na jiném počítači.
Je to docela průser, zvláště u počítače, který zapínám na dálku pomocí WOL, to se pak najezdím kilometrů… 8-(
Asi teď zkusím nastavit grub, aby bůtoval jádro 3.17.7, ale dobré řešení to není a jsem z toho poněkud rozladěný.
Děje se to ještě někomu, nebo se Fedora rozhodla diskriminovat selektivně pouze mě?
System nenabootuje vubec nebo jen do grafiky? Muzes se prepnout na jiny terminal (ctrl+alt+f2)? Driv se mi obcas stavalo, ze kmod-nvidia pro dany kernel bylo potreba doinstalovat az po updatu systemu - dnf nebyl schopny jej najit mezi baliky k updatnuti dokud nebyl nainstalovany novy kernel.
Asi bych ti doporucil nainstalovat take balik akmod-nvidia, ktery pri startu systemu kontroluje zda dany modul (kmod) nechybi a pokud ano, tak jej lokalne vybuilduje oproti spustenemu jadru. Tim by si mohl tento problem do budoucna obejit/vyresit.
Udělal jsem to tak, při dalším bůtu probliklo něco o akmod a build, pak asi na dvě vteřiny logo nvidia a naběhl systém. Při dalších bůtech už ne, ale systém běží normálně. Tak to asi funguje jak má.
Ještě mi řekněte… kam na tyto informace chodíte, bych si taky rád něco přečetl, ať s tím takhle nemusím zápasit.