PROSIM VAS PORADTE MI NEKDO STIM. UZ SI NEVIM RADY. DIKY!!!
Co ten firmware s podporou USB mass storage? Jeste porad neni? Jinak to asi nepujde.
No nasel sem ten UMS. FIRMWARE ALE nechce se to v prehravaci zmenit.no fakt newien. este sa chcem spitat ze bi som cez WINE spustil iriver manager exe. ci bi to fungovalo ??? to ma len tak napadlo mozno je to … Mozno sa nekdo najde kdo to pouziva na fedore TAG ZATIM …
Jak se to UMS zapina se zeptejte u iRiveru (tusim maji nejake forum).
iriver manager klidne zkus pustit proste “wine <iriver_manager_nebo_jak_se_menuje>.exe”
Zdravim: No ten iriver manager nejde spustit cez wine nainst. ho ale ked dam otvorit program tak sa nic nedeje ale vidno ze system pracuje.skusal som aj ine prog. napr.winamp a ten fachci pohode… Inag osobne velmy nerad bi som sa vracal k windows doteraz mi vobec nechybal,a mam tu vsetko co potrebujem. Extrahovanie:CEZ CO MAM EXTR. TU ZVUKOVU STOPU STOHO VIDEA ??? SYSTEMOVE ZVUKY:vsimol som si az teras ze vlastne nepocujem ziadne zvuky systemu, startup atd… vcom to moze byt ???
lebo vsetko ostatne hra. DIK !!!
Jiz po nekolikate rikam - obratte se an iriver, jak se zapina UMS mod, jinak to nepujde. Extrahovat by to mohlo jit pres avidemux, systemove zvuky jsou tusim ve fedore vypnute… aspon me to taky nehra.
UMS se zapina prehranim FW … stahnete si FW, ktery podporuje UMS, ten nahrajete do prehravace a v prehravaci zvolite moznost update firmware, ci jak se ji rika …
Tato zmena ovsem znemozni pouzivani prehravace se SW, dodavanym spolecnosti iriver (coz dle meho neni zadna vada na krase, vzhledem k tomu, ze lze pak prehravac pripichnout ke kteremukoliv pocitaci)
Zdravim tohle vsechno som uz udelal no v prehravaci moznost UPDATE ANI NIC PODOBNIHO NENI !!! delal sem to podle navodu z iriver. ale nemal sem dispozici xp cko totiz som ho sformatoval na linux.ROBIL SOM TO NA VISTE.NO NEJAK TO UZ DOPADNE DIK !!!
js pro zmenu nemam po ruce zadnou baterku, abych ozivil svojeho irivera a koukl, kde v astaveni to tam je … ):
jen je jeste potreba aby ten fw byl ulozeny v korenovem adresari v pameti, pokud se dobre pamatuju … pokud je jinde, tak ho to nenajde
No ano jenze root kteri mam vtom prehravaci mi iriver manager V MRKVOSOFTE nevim proc ale nenajde. Mam tam jenom mp3, voice, record.A dalsi vec sem zistil to FIRMWARE UPGRADE tam skutecne melo byt a nachadza sa V GENERAL, no v mém prehravaci zahadne chyby.Videl sem obrazky na nete a on to tam mal!!! TAKOVEJ DOBREJ PREHRAVAC A TAKHLE HO STIMA RUZNIMA FIRMWARAMA ZHOVADIT.NO NEWIM …SEM STOHO DEP… necham to zatim tag . A NEVIS CO ZNAMENA fuse mount… selhalo ? tohle sem si vsim pri zavadeni fedori vcera pred aktualizaci psalo vse OK. MAJ SA.