Instalacia

Pred tym som mal problem, ze mi nechcelo nainstalovat, pisal daco ze kernel panic- attemped to kill init!, na to mi niekto napisal na email, ze mam pri vybere sposobu instalacie napisat garbage, napise ze nic take nepozna, a potom normalne zacat instalaciu a malo by ist. tak sa aj stalo (potom som dal kontrolu DVD, bolo v poriadku), ale chcem sa spytat, co som tym “garbage” urobil? nemoze mi to neskor nejak uskodit?

Je to neskodny “workaround” - berlicka, jak obejit chybu v instalatoru. Jsem rad ze se k vam dostala informace ktera pomohla.

a este jeden detail, ked som dal automaticky rozdelit disk, aby ostal widnows, tak to rozdelilo, ale pri instalacii napisalo chybu, ze nevie tak rozdelit disk, ta som sa potom pokusil to spravit jednoduchsie, ze dat jednu cast na linux a druhu prazdnu na vsetko mozne, co sa netyka systemu, napr. hry, filmy, hudbu atd. ale som nevedel co tam dat, velmi sa nevyznam, ta som dal /usr, bo som si myslel ze to bude ako cast pre usera, ale dajak sa do nej neviem dostat, asi som dal zlu moznost…

To ano… pokud chcete porozumet strukture adresaru podivejte se treba sem:
http://bbs.cvut.cz/~covex/linux/kouzlo_cmdline.html
kapitola 3.