ahoj tak jsem si nainstaloval F8. A jelikoz si obcas rad zahraju nainstaloval jsem si nexuiz a pro synka PPracer. Hry sice funguji , ale bez zvuku a při ukončení, když se chci vrátit zpět do kde nebo gnome to zamrzne a musim restartovat X servr ctrl+alt+backspace. přitom v F7 to vše chodilo. AMD 64 2800 , gf 6600 GT ,2 sata disk , ovladace z livny kmod-nvidia 2.6.23.1-49.fc8 i686 ,jádro 2.6.23.1-49.fc8 i686
32 -bit F8. Neví někdo co stim.
jo a ještě k čemu slouží služba irqbalance při vypínání systému mě to píše ,že ukončování selhalo. A ve službách irqbalance neběží, ale subsystém je zamčen.
V F8 se menil zvukovy system na pulseaudio, neni vyloucene ze tam je nejaky problem, ktery zpusobuje i zamrznti Xek. Co s tim? Vyzkouset proc co a jak a nahlasit.
Sluzba irq balance neni v pravem slova zmyslu sluzba - je to nastaveni ktera se provadi pri ukonceni systemu. Co tato sluzba dela si muzete precist v jeji hlavicce v souboru /etc/init.d/irqbalance. Jeji pouziti na jednoprocesorovem systemu je vicemene zbytecne, takze ji ze startovacich sluzbach vypnout.