mám notebook FS Amilo Pro V3505 .
A mám problém popsaný ve wiki :
Pokud se počítač v grafickém prostředí zasekává nebo se špatně vykresluje obsah obrazovky a stává se to zejména při větších pohybech (rolování obrazovky v prohlížeči Firefox, rychlý přesun okna), může to být způsobeno chybou v ovladači vaší grafické karty. Přesvědčte se, že váš systém je plně aktuální a pak se pokuste vypnout některé pokročilé možnosti v ovládání grafické karty, které obvykle problémy způsobují (akcelerace apod.).
A podle wiki jsem ho chtel resit.Vytvoril jsem xorg.conf jelikoz F10 ho nema a z abclinux jsem do nej nakopiroval parametry (zamozrejme urcene pro muj ntb)
Me potize s kartou (ovladacem) intel vyresil tento konfigurak. Dulezita je ta Option “EXANoComposite” “true”
Ano, zadne rozliseni ani frekvence. Ten muj konfigurak se urcite da vice zjednodusit.
[milan@localhost Plocha]$ cat /etc/X11/xorg.conf
Xorg configuration created by system-config-display
Zdavim, jen jsem se chtel zeptat, jestli jsi to vyresil, pac mam ted stejny problem na mem notesu s intel graf a fedorou 11 a porad se to zasekava a skube. Vyzkousel jsem vsechny rady zde popsane a nepomohlo. Dik za reakci
F11 este nevysla a problemu s intel grafikami je vic, nekter z nich zpusobuji i spozdeni vydani. V zasade by si mel predevsim vyzkouset prepnout akceleracni architektury XXA, EXA, UXA.
Ahoj,
prosím o pomoc,mam notebook FS amilo li2727 a grafika je intel 965.
grafika se seká a já nevím co s tím,fedora 12 se mi líbí,ale jestli tento problém potrvá budu se muset vrátit k ubuntu
prosím moc o radu,případně o napsání konfigurace.
Co znamena seka? Jako ze se ti uplne zasekne pocitac, nebo ze se ti cuka obraz? A pri jake prilezitosti? Koukal ses do /var/log/Xorg.0.log? Jaky ovladac grafika pouziva? Zkousel si prepinat akceleracni architektury.