Grafika ATI Mobility Radeon X1450 128MB / 512M HyperMemory.

Dobry den, ma niekto skusenosti s grafickou kartou ATI Mobility Radeon X1450 128MB / 512M HyperMemory.?
Da sa instalovat AIXGL, Compiz a podobne efekty?

Dobrý den, mám tuto kartu na svém notebooku a dělá trochu problémy… Napište, co jste s tím už zvládl a já až budu doma taky napíšu… PS: Dokázal by mi někdo poradit grafický jednoduchý benchmark pro linux, ať se dá experimentovat?

Díky.

Ja sa len rozhodujem pri kupe notebooku na variante notebooku, takze este som nic neskusal, ale na www.abclinuxu.cz mi odpovedali, ze to ide.

Mam taky tuhle kartu v notebooku asus F2JE a na FC6 se mi zatim nepodarilo rozbehat originalni ati ovladace, takze ani 3D akceleraci apod. Postupoval jsem podle navodu na teto strance. Pokud znate nejaky zpusob, jak na to, sem s nim, prosim.

Z vlastní zkušenosti bych raději koupil nVidiu než ATI. A taky Asus se nemá moc rád s Linuxem.

u mě je to tak, že mě ta akcelerace a podobné věci ani netrápí. Používám Openbox, těch pár oken, konzol a podobně je v pohodě a na úpravu fotek je to taky dobré. Pokud chcete filmy, rendering v reálném čase, hry a tak, tak raději něco jiného. Pokud to někdo máte rozběhaný v pohodě, dejte vědět…

http://forum.fedora.cz/read.php?1,5421