Ahoj, mam prosbu. Je nekde popsano jak rozchodit Bluetooth modem pro pripojeni pres GPRS na FC4? dival jsem se na webu a nasel jsem pekny postup pro lidi jako ja (lamy) na FC3. Spojeni se podarilo ve FC3 v naprostem poradku. Pokud jsem upgradoval na FC4, nebo nainstaloval nove FC4 nikdy se mi nepodarilo ten samy postup aplikovat s uspechem, porad se mi hlasi jako chyba modemu nebo se mi nesparuje telefon s pc pres bluetooth. Pripadne prosim o info jestli by mohlo pomoct nove nainstalovat BlueZ pripadne jak se to dela? … Jsem zacatecnik tak prosim polopate… Diky za pomoc.
problem mam v tom, ze se mi to vetsinou nespoji pres bluetooth, nebo mi to nenajde modem… cim to je, ze nekdy v adresari /dev/ neni soubor modemu rfcomm0? Dik za info. cbk
Podle toho co pises bude problem v udev - to je system ktery dynamicky vytvari zarizeni v adresari /dev/ v pripade ze zarizeni pripojis. Tzn. 1. musis mit zrizeni pripojene jinak /dev/rfcomm nebude existovat, 2. muze byt problem v tom, ze inicializace a vytvoreni zarizeni pres udev je prilis pomale a dojde k timoutu (to se stalo me s jinym zarizenim). Vyresit se to da bud tak ze se zarizeni rfcomm0 staticky prida do /etc/udev/devices/.