Myslim, ze toto nastaveni by melo fungovat nebo se mylim?
Do notifikacniho centra nevyskoci info o dostupnych aktualizacich ikdyz po otevreni Gnome Software na zalozce aktualizaci sviti cislo s dostupnyma aktualizacema.
Co je myšleno notifikačním centrem? Systray? Ten GNOME nepodporuje, takže tam Software nemá ani žádné ikonky s upozorněními. Software nicméně při nových aktualizacích posílá klasickou notifikaci, ta by se při jejím promeškání měla zobrazit v seznamu posledních notifikací v panelu s kalendářem, pokud se jedná o GNOME, ostatní prostředí to můžou mít jinak.
Spatne jsem to pojmenoval, nemyslel jsem systray, ale notifikaci ktera se objevi v panelu vedle kalendare. Treba notifikace o nove prichozich emailech (Geary) se zobrazuji.
A nemohlo se stát, že jsi tu notifikaci zmeškal? AFAIK ji pošle, když se objeví nějaká nová aktualizace, a to jednou. A potom zase nic, dokud se neobjeví nové aktualizované balíčky.
Ano souhlasim s tim, ze se posila jenom jednou (nekde jsem to nasel v dokumentaci).
Nemyslim si ale, ze bych tu notifikaci zmeskal. Zejmena kdyz ty aktualizace chodi skoro denne.