Ahoj,
potreboval bych radu, protoze si pripadam jak idiot, respektive si myslim o jinych, ze jsou idioti, kdyz neudelaji dokumentaci, tak snad se najde nejaka dobra duse zde na foru.
Nahodil jsem F16, drive jsem pouzival KDE, ale Gnome 3 se mi libi, tak mu chci dat sanci. Nicmene nejprve rozsireni:
gnome-shell-extension-icon-manager - chtel bych ikony stavoveho radku nahoru, pry tohle rozsireni, nainstaloval jsem, povolil jsem v tweak-tool a co ted? Nikde se nic nezobrazilo.
gnome-shell-extension-pidgin - nainstaloval jsem, povolil jsem v tweak-tool a co ted? Nikde se nic nezobrazilo.
Take bych rad, kdyby se mi spousteli aplikace po spusteni gnome, konkretne treba jestli neprijdu na to rozsireni pidgina, tak bych chtel, aby se mi pidgin spustil sam po prihlaseni.
No a co bych moc potreboval je dat na plochu Gnome 3 ikonu na spusteni Firefoxu, je to pro zacinajiciho uzivatele, ktery prijde k PC, zapne, prihlasi se a uprostred obrazovky bude mit ikonu Firefoxu, klikne a surfuje, ovsem na to, jak dostat ikony na plochu jsem neprisel, pripadne prosim i o komentar typu “nelze”, abych se netrapil, Gnome3 odinstaloval a vratil se ke KDE, protoze bez ikon na plose by to bylo nepouzitelne.
Predem moc dekuju za kazdou radu, jak to nastavit.