Fedora 9 - problém při bootování

chtěl jsem nainstalit fedoru 9, kde jsem si napřed nainstaloval XP Pro s SP2, ale instalace z DVD mi nenaběhne (bootování z mechaniky mám na 1. místě) Před hlavní instalací jsem to DVD zkoušel ve Virtual Pc a tam naběhlo, tak mě teďka zaráží situace, jestli je to DVD nějak špatně vypálené. Mé poslední instalační DVD fedory 6 najede bez problémů.
Dík za rady

V jake fazy toho bootovani se to zasekne, nebo to vubec nenajde DVD v mechanice?

vubec to nenajde :frowning: zkousel jsem pak FC6 (mam ji vypalenou na DVD+RW) a ta sla v pohode, pak jsem zkousel original Mandrivu 2006 taky sla v pohode. btw F9 mam vypalenou na DVD+R
Ono mi treba nejde nabootovat momentalne z mechaniky nabootovat ani GParted (ktery mam na CD) a instalacky XPcek ani nemluve :frowning: . Obavam se, ze mechanika je v haji, ale zase mi nejde do hlavy, ze se mi obsah DVD na FC6 nacte.

Mne se to seklo uz pri nacitani vmlinuz. Po vypaleni jinymi programy se DVD vubec nenacetlo jako bootovaci.

Tak Live CD mi taky nenabehlo (ikdyz to doslo dal). Jedine instalacni CD snad funguje. Jen se mi nechce stahovat dalsich 5 CD a vypalovat je.

tak uz se mi povedlo instalaci rozchodit… btw KDE 4 vypada dobre :slight_smile:

2papouch: tak pouzij prvni CD ale zvol instalaci z netu, zadej cestu k http treba na ftp.linux.cz a stahne se ti jen to co budes instalovat.

2Noxik: jo KDE4 vypada hezky, ale ta funkcnost obcas trochu skripe.

Diky. Stahoval jsem nakonec všechna CD. Instalovat z netu nemuzu - mam USB modem nepouzitelny na Linuxu.