Fedora 8 zkouška.

Dobrý den nainstaloval jsem si Fedora 8, předtím jsem používal Windows XP Home Edition. K mému problému …

… Rád bych si nainstaloval zpátky Windows XP Home Edition, jelikož mi moc Linux nevyhovuje, ale nemohu, jelikož mi po klasickém textu " Zmáčkněte libovolnou klásevu pro pokračování v instalaci " zčerná obrazovka a dál se nic neděje. Nevíte co mam dělat ?
Rád bych nějakou radu či typ. Předem děkuji.

Good luck with Linux.

Je to asi tím, že fedora vytvořila při instalaci na disku LVM a Windows XP si s tím nedokážou poradit a seknou se… Stáhni si nějakou Live verzi linuxu a v té celý disk zmaž. Nebo použij instalační DVD Fedory a tam při rozdělování disku vypni LVM, nech ten disk zformátovat a potom můžeš instalaci přerušit a pustit se do instalace Windows.

Edit: Ale kokám, že už jsi svůj problém řešil tady: http://forum.fedora.cz/read.php?3,13646

Děkuji za všechny příspěvky, ale kdyby byl někdo tak ochotný že by to napsal KROK PO KROKU, tak by mi udělal velikou radost. Jak bych to řekl, nejsem zas tak počítačově nadaný abych to zkoušel z těchto příspěvků a ještě to víc pokazil.

Předem děkuji.

Např.

1. Zasuneš disk …
  2. Klikneš na …

… víte co myslím :slight_smile: .

Zasunes disk LiveCD Fedory
Nastartujes Live Fedoru
Spustis aplikaci gparted
Klikas na smazat oddil (nebo obdobny buttonek)