Fedora 16 - flash-plugin padá

Tak si pár dní chrochtám u nového vydání a najednou vidím, že mi nechodí ve firefoxu flash plugin. Nemá někdo podobný problém?

Mám verzi 11.1.102.55. Když jsem to zjistil, měl jsem verzi nějakou předchozí, která neustále hlásila v oknech, kde měl být flashový obsah, že plugin spadnul. Aktualizoval jsem na novější verzi pluginu, ale teď už mi to nehlásí nic, jen okna s flashem jsou prostě černá. V terminálu to nevypíše vůbec nic.

Achich ouvej. :frowning:

Používám stejnou verzi a vše OK. Tedy s grafikou nvidia a proprietárními ovladači verze 290.

Radeon, verzi ted nevim nicmene 64bitova, taky OK (skoro bych rekl bohuzel, ale flash block to spravi).

Co píše

about:plugins

v prohlížeči ?
Bere to tu správnou verzi ?

Já se příznám, že nakonec jsem došel z různých důvodů k reinstalu, zatím tedy problém vyřešen, doufám, že už se to neobjeví.

Díky

Momentálna verzia flash pluginu pre firefox vo verzii x64 je stabilná, ak sa však vyskytujú nadaľej problémy potom sa to týka graf. ovládačov, doporučujem riešiť remove firefox a install google-chrome: http://www.google.co.jp/chrome/index.html?hl=cs :slight_smile: