Mám tři problémy s Exaile, které se objevily ve F11, ve F10 nebyly.
Když nastavím ekvalizér, neumí si to zapamatovat nastavení, při každém spuštění to musím nastavovat znova. Jak udělat, aby si to pamatovalo jednou provždy?
Při přehrávání to vždycky mezi jednotlivými tracky udělá kratičkou pauzu, i když by to mělo plynule navazovat, Jak mám ty pauzy vypnout a donutit to přehrávat plynule?
Při přehrávání se vždycky na začátku tracku objeví vlevo nahoře okno, kde je vlevo Cover alba a vpravo bylo v F10 název skladby, autor a umístění, v F11 je tam prázdno. Jak udělat aby tam bylo ne prázdno ale totéž co bylo u F10?
Děkuji
P.S. Exaile používám proto že Rhythmbox mi nesedí.
Teď jsem si všimla další chybky: Když ve Firefoxu překliknu z jednoho panelu na jiný, Exaile šktne. (Zarazí se, zašumí a pak pokračuje dál,)Jak tomu zabránit?
Je na tomto fóru někdo nebo je to mrtvá schránka?
Ráda bych věděla co dělat, a je-li rada uživatelů Fedory odinstalit Fedoru, pak není nic špatného na tom říct to naplno, ale ne dělat že jsem Bůh co nevidí a neslyší.
Přidávám se k slune, také nemám žádné zkušenosti s exaile a rady typu sice nevím, ale zkus to a to nemám moc rád, tak je nedávám =) Ale můžu to zkusit =) První otázku nevím vůbec, pokud jde o druhou tak by mohlo být něco v nastavení, jako neprokládat prostor mezi skladbami němým místem. Třetí bych taky viděl na nastavení, říká se tomu OSD, většinou to bývá nějaký plugin do přehrávače, nebo jednoduše nastavení.
Ale jak říkám, exaile vůbec neznám, používám Listen (většinou) nebo Audacious (notebook). Mazat Fedoru ti určitě nikdo doporučovat nebude =)
No, myslela jsem, že když je to v repo a léta to fungovalo, tak nebudu jediná, kdo to používá…Ale zkusila jsem nastavení samozřejmě nejdřív a pak i po přečtení příspěvku pana Vaina, ale není to tam.
Ve Fedoře 10 to všechno fungovalo automaticky. Není to třeba tím, že pro F11 se na to vykašlali a ten balíček není dobře udělaný? (Pak bych se ale zase ptala, proč tam teda vůbec je a proč někdo nehlídá chyby…)
L.
Chyby hlidaji uzivatele. Tedy je na tobe, abys chyby nahlasila do bugzilly, pokud tam jiz nejsou.
Pokud neni problemem anglictina - doporucuji pozeptat se na oficialnim foru fedory pripadne exaile.
EDIT: Připadám si jako blb, ale nastavení ekvalizéru si to po vypnutí a zapnutí zapamatovalo a písničky, které měly navázat fakt navázaly, žádná pauza se nekonala… vše defaultně nastaveno a pro jistotu sem vyzkoušel i to přepínání tabů ve Firefoxu a vše v pohodě, to nebude podle mě chyba v Exaile.