Evolution - připomínky z Google kalendáře [VYŘEŠENO]

Ahoj,

po aktualizaci Evolutionu v F19 na verzi 3.8.4 se mi přestaly správně zobrazovat notifikace z Google kalendáře. Místo skutečného názvu události se objeví jen This is an event reminder. A nikde se nedočtu, co se mi vlastně připomíná.

Jsem ve Fedoře nováčkem a nějak se necítím na případné vyplnění bugreportu. Zároveň si taky nejsem jist, jestli jsem s tím něco neprovedl :0). Spíš bych ale řekl, že to přišlo s aktualizací. Děje se to také někomu, případně dokázal to někdo vyřešit?

Díky P.

Aby si zjistil, ze si s tim nic nevyvedl, tak zkus zalozit jiny ucet ve fedore a pustit pod nim evolution apridat tam ten google ucet.

Podle me ale doslo zrejme k tomu, ze evolution zacal z google kalendare zobrazovat XML policko “DESCRIPTION” misto “SUMMARY”. Osobne s tim nemam zadnou zkusenost, je to vyplyva z rychleho pohledu do XML caldavu google kalendare. Neda se v Evolution navolit co se tem bude zobrazovat?

Mně se připomínky na události z kalendáře Google zobrazují správně. Rozhodně bych se nebál bug nahlásit. Evolution spravuje Milan Crha, což je hodně ochotný vývojář, který rád poradí a věnuje čas debugování. Stačí tam napsat to, co jsi napsal tady, a vložit ten screenshot.

Ahoj,

díky kluci za tipy. Dnes ráno kolem 6 hod. jsem Milanovi napsal a před sedmou už mám odpověď. Paráda!

Zdravim,
to je opraveny v ramci
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=386113#c19
coz bylo nanestesti az po 3.8.4 release. Udelam update pro Fedoru s tim
patchem.

Ahoj,
ďakujem za info. Potešilo.