neviete mi pls poradit este s tymto? niektore znaky sa mi zobrazuju inac… napr: Tento dokument obsahuje niekoľko Äasto kladených (alebo oÄakavaných) otázok ohľadom
alebo naistaloval som si OO3 z http://sk.openoffice.org a namiesto pismen tam mam ciarky,
robi to aj na webe, aj xmms playeri, aj v abiworde, aj OO, aj ked vypinam linux tak tie informacie o vypinani, tam kde je diakritika je to nahradzane inymi znakmi… (ale len niekde)
jazyk mam nastaveny ako slovencinu, ale mam pocit ze to je chyba v kodovani alebo take nieco(unicode,utf), jak keby moj linux nepodporoval to kodovanie
neviem kde sa meni kodovanie znakov alebo ak je chyba v nieco inom pls poradte, vsade to nezobrazuje tak vacsinou je pismo v pohode ale na nejakych strankach a na OO3 to mam takto
tak mam Fedoru 10 ktoru som nainstaloval z live CD a OO3 som instaloval zo slovenskych stanok lebo to je rovno po slovensky ale to je jedno, na to som sa nepytal
LiveCD pokud vim neobsahuje podporu pro vsechny jazyky, myslim ze ani slovenstina tam neni, takze je potreba neco malo dinstalovat. (system->sprava->pridat/odebrat software, Hledat: Slovak).
pro openoffice z distribuce je potreba doinstalovat openoffice.org-langpack-sk_SK, v jakem stavu je dodavan OOo z jakychkoli stranek to netusim.
covex: kazdopadne aj bez nainstalovanej “podpory” slovenciny cez system, sprava, jazyk fedora vie pisat a zobrazovat stredoeuropske znaky. tato podpora len poslovenci aplikacie a nastavi locales. klavensnica sa nastavuje pri instalacii a mne bezzalo vsetko v poriadku (vratane mrtvych klaves a podobne).