Při vypalování DVD zvolím v Braseru rychlost 4x (jsem zvyklý z Windows během vypalování normálně dál pracovat a rychlost 4x v Neru byla naprosto spolehlivá), ale vypaluje se kolísavou okamžitou rychlostí od 5x do 10x. A zhruba polovina DVD je rovnou na vyhození, protože nejsou čitelná. Zkoušel jsem Brasero i “Tvůrce CD a DVD” (Nautilus?), ale vzhledem k tomu, že dialogy byly stejné, předpokládám, že obojí používá stejné knihovny. Mám Fedoru 13, Gnome.
Setkla jste se s tím někdo? Víte jak se toho zbavit, případně jaký jiný program použít? Nároky na pálení nemám prakticky žádné, jen volbu rychlosti. Díky.
Ta rozhrani jsou skutecne stejna. Zrejme to je chyba, i kdyz hlasenou ve Fedore jsem ji nenasel. Muzes zkusti jiny vypalovaci nastroj jako k3b (i kdyz je to trochu kanon na vrabce).
Případně můžeš vyzkoušet nějaké z tohoto seznamu http://www.abclinuxu.cz/software/alternativy/Nero%20Burning%20Rom a pokud jsi zvyklý na Nero, i to má svou Linuxovou verzi a není ani tak drahá a v porovnání se svou Windows verzí je to malý jednoduchý prográmek =). Sám Linuxové Nero používám a nestěžuji si.
Díky za tipy. K3b jsem nechtěl zkoušet kvůli tomu, že by do Gnome dotáhlo zbytečné knihovny z KDE.
Z alternativ jsem teď vyzkoušel GnomeBaker a podle všeho funguje správě (akorát kontrola zapsaných dat by se hodila, ale člověk nemůže mít všechno :)).