Dobry den,
Koupil jsem si prirucku Linux Fedora Core 2 s ctyrmi CD. Jsem co se tyce Linuxu naprosty amater. Pocitac, na který chci Fedoru nainstalovat však bootuje pouze z diskety A: anebo z pevneho disku. Ze sekce Priprava instalacnich medii jakozto amater nechapu, zda staci proste vytvorit bootovatelne CD anebo je mi to na nic, když mi pocitac nebootuje z CD.
Muzete poradit, by slo instalaci zavest i jinak? Napr. z pevneho disku (popr. Jak?)? nebo (prestoze prirucka říká, ze Fedora Core oficialne jiz nepodporuje moznost startu z diskety) neoficialne z diskety?
Pokud je nektera z moznosti mozna, muzete mi, prosim, trochu podrobneji rozepsat postup?
Verim, ze mi pomuzete s mym problemem. Predem dekuji za odpoved.
Obid to cez startovaciu disketu Win98, ak ju mas. Ja som to tak tiez riesil. Vlozil som disketu, dal nacitat s podporou CDrom, vlozil CD Fedory a tam spustil instalaciu :-)) Na inu moznost si neviem spomenut…
nainstalovat na jiném pocitaci, ktery boot z CD mechaniku podporuje. Kdesi a kdysi jsem na netu videl obraz boot diskety pro instalaci FC2, ale ted uz to nemuzu nejak najit