Automatické spuštění bittorrent sync [vyřešeno]

Ahoj, když si stáhnu linuxovou verzi http://labs.bittorrent.com/experiments/sync.html tak je v archivu spustitelný binární soubor, který se ovládá z gui v prohlížeči. Problém je v tom, že bych tu binárku potřeboval spouštět při každém startu.
Zkoušel jsem do ~/.bash_profile přidat

./.btsync

Bohužel to nefunguje , i když z toho samého souboru spouštím i jiné skripty a ty jdou.
Nevíte kam jinam přidat příkaz na spuštění nebo jak jinak nainstalovat BTsync?

Soubor ~/.bash_profile obsahuje nastaveni profilu interpreteru prikazu bash a pousti se pri pusteni kazdeho terminalu (shellu), krom toho ma nektere zakonitosti, ktere ho rozhodne nedelaji dobrym mistem pro spousteni nejake aplikace.

Je potreba se ujasnit nekolik veci:

1. chces tu binarku skutecne spoustet pri startu systemu nebo
  2. chces ji poustet po prihlaseni uzivatele?

Pokud to je GUI tak to zrejme pri startu systemu nepujde, takze je to varianta 2 a to znamena pustit v GNOME gnome-session-properties a kliknout na Add. Krom toho nevim proc tam poustis ./.btsync, protoze to znamena pust aplikaci “.btsync” (tedy s teckou na zacatku) z aktualniho adresare, coz aboslutne nevis jaky v tu chvili je, takze tam musis mit celou cestu.

Zatím ho mám v /home/user a tečku, proto aby byl soubor skrytý. Kam ho mám umístit a jakým příkazem spouštět z gnome-session-properties, aby to bylo korektní vůči všem zvyklostím a pravidům?

Nedopovedel si, kdy chces tu binarku spoustet. Pokud ma byt tato “sluzba” dostupna ze systemu a neni ze zadneho systemoveho baliku pak se obvykle dava to /usr/local/bin/, v gnome-session-properties jen vyplnis na zalozce Startup Program dialog “Add” kde je jmeno a co chces poustet…

Pořád to nefuguje, nakopíroval jsem tam přesně ten příkaz, kterým to pouštím z terminálu, ale bohužel se to nespustí. Konkrétně

/usr/local/bin/btsync --config ~/.sync/sync.config

Máte ještě nějaký nápad, kde by mohla být chyba? Co zkusit?

ještě musíš upravit cestu ke konfiguračnímu souboru. Místo tildy (znak ~) napiš celou cestu /home/uživatel

Díky s celou cestou to funguje.