yum a Missing Dependency

Dobry den, nevim jak se mi to podarilo, ale pres yum nic nenainstaluji. Po kazde mi to vypise kolik zavyslosti mi chybi. yum clean all jse delal, ale vysledek stejny. Mam fc9 . Jedinne co jde, ze doinstalovavam vsechny potrebne baliky, ale tim se cela krasa yumu ztraci :-/ Poradte prosim. Diky

sudo yum install system-config-printer.i386
Loaded plugins: refresh-packagekit
Setting up Install Process
Parsing package install arguments
Resolving Dependencies
–> Running transaction check
—> Package system-config-printer.i386 0:0.7.82.2-4.fc9 set to be updated
–> Processing Dependency: system-config-printer-libs = 0.7.82.2-4.fc9 for package: system-config-printer
–> Finished Dependency Resolution
system-config-printer-0.7.82.2-4.fc9.i386 from base has depsolving problems
–> Missing Dependency: system-config-printer-libs = 0.7.82.2-4.fc9 is needed by package system-config-printer-0.7.82.2-4.fc9.i386 (base)
Error: Missing Dependency: system-config-printer-libs = 0.7.82.2-4.fc9 is needed by package system-config-printer-0.7.82.2-4.fc9.i386 (base)

Nejaky jednoduchy priklad sem zkopiruj. At se muzem od neceho odpichnout.

V tvem pripade bych rekl, ze je problem v tom, ze nemas aktualni seznam baliku, mas jako repozitar pridane DVD nebo tak neco. Jinak nechapu jak se ti muze instalovat verze 0.7.82.2-4, kdyz aktualne je v repozitarich system-config-printer-1.0.15-1.fc9.i386. Jses si jisty ze se ti stahuji repozitare z netu, mas repozitare spravne nastavene?

Zkus sem dat vystup prikazu
yum repolist

yum install system-config-printer
Loading mirror speeds from cached hostfile
Could not retrieve mirrorlist http://mirrors.fedoraproject.org/mirrorlist?repo=fedora-9&arch=i386 error was
[Errno 14] HTTP Error 503: SERVICE UNAVAILABLE
fedora                                                                                    | 2.4 kB     00:00     
updates-newkey                                                                            | 2.3 kB     00:00     
updates-newkey/primary_db                                                                 | 4.0 MB     00:03     
updates                                                                                   | 2.6 kB     00:00     
Setting up Install Process
Parsing package install arguments
Package system-config-printer-1.0.15-1.fc9.i386 already installed and latest version

PS: Nemuze se jednat o docasny problem, me treba znepokojuje uz hlaska, kterou to pise mne hned na zacatku:
Could not retrieve mirrorlist http://mirrors.fedoraproject.org/mirrorlist?repo=fedora-9&arch=i386 error was
[Errno 14] HTTP Error 503: SERVICE UNAVAILABLE

Ano mel jsi pravdu, jednalo se o repozitare v praci. Nejak jsme si nevsimli zmeny v update z i386 na i386.newkey, takze jsem to nemohl videt. Diky za nakopnuti :wink: