wget - přestal fungovat s rapidshare

Tak mi přestal fungovat wget s rapidshare. I u souborů, které se mi původně stáhly, se teď pouze stáhnou ty úvodní html stránky, ale vlastní soubor nikoliv. Zkoušel jsem cookie, user agent z Opery (která začne stahování ihned) a stále nic. Není to chyba nové aktualizace? Neví někdo? P.S. Premium mám zaplacený, tím to nebude :slight_smile:

Spíš jestli něco nezměnili u Rapidshare. Mám vyzkoušený rapget - spustí se ve wine a funguje s premium účtem (asi i s nepremium, ale to jsem nezkoušel).

To je taky možný, ale třeba FlashGet ve win to stahuje naprosto normálně, tak nevím.

s wgetem jsem mel taky problem. Nejdriv fungoval pak ne :). Takze jsem si zacal psat vlastni python bastl :). Pokud chces muzu ti dat alfa verzi funkcni ale jeste ji par veci chyby. Postupne ji budu dodelavat (clovek se neco aspon nauci).

Díky za nabídku, ale abych se ke všemu ještě začal učit python, to by mi to mohlo brzy začít lézt ušima :slight_smile:

nic se neni treba ucit jenom se to posle na soubor s odkazama na RS a stahujete to samo :).

Tak to jo, to by se určitě hodilo. Dík
Můj email je: koblich_cr500@volny.cz

Tak jsem konečně přišel na to, jak stahovat. http://www.dsl.cz/forum-o-adsl/vlakno-201754/Wget-pro-premium-acconty-na-Rapidshare.com Ještě je nutné u premium uživatele zapnout přimo na webu rapidshare: "direct download …

No to mám zapnutý a stejně to nefunguje.

omlouvam se za zpozdeni. Tady je link na ten muj skriptik http://dl.getdropbox.com/u/123005/rapidshare_downloader.tar.bz2. Je tam takove male readme kde by se vysvetluje co a jak. Kdyby to nekde chtel pouzivat tak dejete vedet.

Díky. Vyzkoušeno, ověřeno. Maká to perfektně.

Omlouvam se, ze znovu obovuji toto vlakno, ale udelal jsem par zmen. Tak pokud to cirou nahodou nekdo pouziva udelal jsem ty potvore stranky http://ars-downloader.blogspot.com/. Jsou v anglictine (musim se cvicit jsem ted na chvilku ve statech :slight_smile: ).
Viditelne zmeny jsou:
moznost navazovani stahovani po preruseni a zmena zobrazovani v klientovi + jsem to integroval s conky a nauitilem.

Kdyby neco neslo tak mi tam dejte koment.

Teď jsem zjistil, že to nejde spustit vzdáleně v textový konzoli přes ssh. Ohlásí to tohle:
starting server …
server started
Traceback (most recent call last):
File “./rs_client.py”, line 94, in
sys.exit(main())
File “./rs_client.py”, line 77, in main
bus = dbus.SessionBus()
File “/usr/lib/python2.5/site-packages/dbus/_dbus.py”, line 219, in new
mainloop=mainloop)
File “/usr/lib/python2.5/site-packages/dbus/_dbus.py”, line 108, in new
bus = BusConnection.new(subclass, bus_type, mainloop=mainloop)
File “/usr/lib/python2.5/site-packages/dbus/bus.py”, line 125, in new
bus = cls._new_for_bus(address_or_type, mainloop=mainloop)
dbus.exceptions.DBusException: org.freedesktop.DBus.Error.Spawn.ExecFailed: dbus-launch failed to autolaunch D-Bus session: Autolaunch error: X11 initialization failed.

Zkoušel jsem vypnout výpis, ale je to stejný.

Problem nalezen, ale bohuzel neopraven, ale obejit :).
Nepovedlo se mi zatim zjistit zda jde spustit session dbus v prikazove radce. V kazdem pripade jsem udelal obezlicku. Pokud spustis ne clienta ale pouze server s " rs_server.py -u -s " pak se vsechno posle do pozadi jako demon a po stazeni demon umre. Bohuzel ale nefuguje komunikace pres dbus.Takze jediny zdroj informaci je log. Snazil jsem se ho trosku procistit. Odkaz na upravenou verzi je na blogu.