seamonkey

Nainstaloval jsem si Seamonkey přes správce balíčků. Ikonka se přidala do Hlavní nabídka - Internet. Ale bohužel to nemohu spustit. Kliknu na seamonkey a nic se neděje. Děkuji za info.

A zkousel jste to z terminalu (pustim terminal, napisu seamonkey, enter)? Koukal jste se co se vam z menu pousti (editor menu)? Me to funguje normalne - seamonkey-1.0.4 z extras.

Z terminálu jsem to zkoušel a nic. V nabídce menu je v položce PŘÍKAZ: seamonkey %u

Nic znamena ze to nic nevypise nebo ze se nic nenastartuje nebo oboji?
Co jako posledni vypisuje “strace seamonkey” a neopakuje se to porad dokola? Zkusil jste seamoneky preinstalovat? Nehada se vam nejak s mozillou?

Tak jsem seamonkey 1.0.4 odinstaloval. Poté jsem znovu spustil správce balíčku a nabídl mi seamonkey 1.0.2 a nebo 1.0.4. Tak jsem dal nainstalovat 1.0.2 a všechno šlapalo bez problému. Pak jsem spustil aktualizaci systému. Seamonkey se přeinstaloval na 1.0.4 a jsem zase tam, kde jsem byl v … Seamonkey 1.0.4 se mi nerozjede.

To je fakt divny. Zkousel jste smazat/zazalohovat stary profil (adresare ~/.mozilla/)?