Po instalaci nejde nabotovat !?

Stalo se mi následovné:

Zakoupil jsem v Linux schopu instalační DVD Fedora Core 6.
Uvolnil jsem v PC jeden celý disk pro novou instalaci.
Nainstaloval jsem Linux dle návodu , vše proběhlo OK až do chvýle kdy jsem restartoval system a mel se spustit zavaděč.

Zavaděč se nespustil, nevadí, nastavil jsem v biosu botování z disku na kterém mám novou instalaci, po vypsání plno čísel to nasalo něco jako : “Nenalezen operační system”

Tak nevím, Linux jsem instaloval jako začatečník.

Pak jsem zkoušel linux ještě instalovat 4x se stejným výsledkem!

Zajimavé je že při opětovné instalaci to napsalo:
1, nenalezen zavaděč… (vytvořil jsem nový), pak to hodilo hlášku že se nanašlo jádro a nebude se zavaděč měnit?!

Nevím co s tím? kdo mi poradí? Děkuji

A co kdybyste pri instalaci nechal v pocitaci jen ten jeden disk pro instalaci Fedory jako primary master? Pak by to melo fungovat. Nebo to jste uz zkousel?
Juknete tez sem:
http://forum.fedora.cz/read.php?1,4257

Díky za radu, pomohlo to přesně jak píšete.
Odpojil jsem všechny disky a ten na který jsem to instaloval jsem dal jako první a master.

Ovšem se objevily zase další problémy s přihlašením, při zavádění jako jedíne co selhalo je rozhraní ethl (nevím ani k čemu to je dobré)
, prostě namísto klasické obrazovky pro přihlášení se na černé dosovské obrazovce vypíše: “Login proxy serveru:” nechápu k čemu to je dobré? jak se přihlásím tak to stejně nic neudělá a až po několikátem restartu se oběví klasická přihlašovací obrazovka.
Musím si pořádně pročíšt mávody a forum v čem muže být ta chyba.

Díky za radu.

Tak ten login proxy serveru: to bude asi proto, ze vas pocitac se jmenuje “proxy server”. Proc to netusim. Problem vas je bohuzel chyba Fedory, na nekterych konfiguracich zustane na obrazovnce pri startu prihlasovaci konzole. Na graficky login se dostanete stiskem Alt+F7. MMCH: Samozrejme ze tento problem se tu uz resil.

Diky za odpověď, koukam že jste v obraze :), ten název počitače se tam musel dostat asi z routeru co mám na síti, je to fakt zajimavé :slight_smile:
Jinak si to nedokážu vysvětlit.
Ještě jednou díky :slight_smile: