Zjistil jsem jednu vec. Kdyz ve starsim jadre najedu pod driver “nv” do gnome, zmenim driver “nvidia” atd. reboot a najizdim v poslednim jadre (pise to dokonce ze nvidia module nacten atd.) tak se mi to kousne(naskoci ta cerna obr,) az u spousteni “demona hal” (ale zadne vitaci logo nvidie). Dal jsem teda pri nabehi “i” a skoro vse jsem vypnul (nevim, jestli jsem to ted udelal dobre). Najelo to jen v tex. rezimu, napsal jsem modprobe nvidia (v messages ani jinde nic zvlastniho) napsal jsem startx a zase cerno… jenom Xorg byl jinej nez obvykle http://rapidshare.de/files/17770991/Xorg.0.log.txt.html
Uz nevim co s tim, zkusim mozna zas znova instalovat. Stejne dik moc za pomoc
Mám stejný problém. Po instalaci kmod-nvidia pomocí yum a restartu, místo přihlašovací obrazovky zhasne monitor. V xorg.0.log neni nic zvláštního(žádný error). Divné je, že ani ctr+alt+F1 nereaguje. Dělá to to samé jak v FC5, tak v FC4. Základní deska s NFORCE2, graf. GEFORCE 6600.
Asi je neco spatne s tim ovladacem. Zkuste nouzove nastartovat do textove konzole (At uz z CD nebo pridanim init 3 v grub (viz navody, forum) a odinstalujte tento modul. Pak bych zkusil stahnout ovladac primo ze stranek NVIDIA a nainstaloval ho rucne (modul se zkompiluje primo na miru vaseho systemu). Zazalohujte si soubor /etc/X11/xorg.conf nez ho nechate instalatorem zmenit.
Díky už je to vyřešeno. Inno 3D 6600 se hlásila jako 6600GT. Nevidim v tom sice moc rozdíl, ale flashnul jsme bios na Prolink 6600 a vše funguje jak má. Tento problém zřejmě má více lidí s INNO3D.