Pekneho podvecera preju vsem,
toz mel bych jeden dotaz, kterej tu uz sice byl resenej, ale zel jsem ho nemohl aplikovat u sebe: naistalovat jsem fc6 v textovym rezimu - “v pohode”:)…, do grafickyho sem se pri instalaci ubec nedostal…,po gratulaci sem resnul poc, ale system najede jen do text.rezimu…,alt+F7 nefunkcni, stejne tak i ctrl+alt+bckpce,na prikaz “startx” reaguje fedorka cernou obrazovkou,ze ktery neni navratu :(…,fc5 behala “bez problemu”, nevedel by nekdo, kde muze byt skryta svina? diky moc predem kuda
To nevypada ze by vam chybelo gnome. Pro nas bude podstatnejsi co najdete v souboru /var/log/Xorg.0.log po tom co napisete startx a zrestartujete pocitac. Tam by totiz mohlo byt napsano proc to nefunguje.
Peknou nedeli:
v Xorg.0.log by mohl bejt zajimavej radek 362:
“(WW) Trident(0): Unable to estimate virtual size” a dale potom asi 200 radku zkouseni ruznejch rozliseni, ze kterejch vitezne vychazi 800x600, ale aji pri tomto se nic dale nedeje…, konci na loading sub module “int10” a nasledny reloading tohoto modulu a natahovani, radek trident(0) primary v-bios segment is: 0xc000,pak cerno jak bota:)…,grafarna je trident video accelerator cyberblade - i1 (je to jenom ctyrmegovka:), ale jak rikam FC5 na ni valila v pohode…, hledal jsem taky na http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=133946 a https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=212741, tam maj podobny problemy s grafikou voodoo 3 myslim,ale nic prevratnyho sem se tam nedozvedel…,diky za napady vsechny, urcite je prubnu, kdyz to neporesime, asi tam frknu nazpet fc5 a bude :(, zatim cabas a dik vsem kuda
P.S.: Ja osobne si myslim, ze je neco spatne uz od zacatku bo sem se nemohl dostat do graficky anacondy ani pri prikazech jako sou ´lowres´, ´linux resolution´, ´noprobe´, ´skipddc´ apod, coz F5 nedelala.
Diky panu covexovi!!! ale sem z toho fakt jelen: “vesu” sem tam uz vcera jednou daval a nic, ted sem to zkusil podruhy a rozbehlo se to, neni to nic na 2x, ale zatim nejlepsi vysledek od sobotni instalace…peknej vecer vsem … kuda