F10 problem ze zacatku instalace

Zdravím Vás !

Stahl jsem si novou Fedoru 10 live a chtel ji nainstalovat.
Pri boot a naslednem spusteni instalatoru se mi zasekne v miste vyberu casoveho pasma (tam jak mysi na mape muzete vybrat zemi) netusim cim to muze byt.
Zkousel jsem stahnout i move iso a to same .Tak me napada pouze grafika.

Bohuzel mam ATI VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RS690 [Radeon X1200 Series]

Dekuji za rady !
Honza

zkoušel jste zkontrolovat to CD. Verify and boot.
je to liveCD gnome nebo kde?

Nakonec jsem nainstaloval :slight_smile: udelal jsem Verify anb boot a potom jsem rychle preskocil casove pasmo a spustil instalaci.

Ale vsechno mi jde strasne trhave - hlavne v mozile (ruzna velikost oken) jako by byl maximalne vytizen cpu .Ale vidim to na gafiku … :frowning: nevim co s tim

Řeším problém s ovladačem radeon (mám ATI Radeon 9500 Pro AGP) - pokud mám zvolen tento ovladač, tak se v Gnome objevují různé nechtěné anomálie (blikající body apod.). Musel jsem přejít na ovladač vesa - tam je vše v pořádku. Když jsem hledal na netu, tak k vašemu problému (trhavé, zpomalené) jsem našel toto: http://forums.fedoraforum.org/showthread.php?t=205142. Snad Vám to pomůže.

Me se tohle vzdycky stavalo jen kdyz jsem mel pustene 3D efekty. Tzn. netacilo by je nepouzivat?

covex napsal(a):

Me se tohle vzdycky stavalo jen kdyz jsem mel
pustene 3D efekty. Tzn. netacilo by je nepouzivat?

Jak 3D vypnu ? staci pr.tl.mysi na plose a povolit/zakazt efekty ? To mam vypnuty.
Je mozny ,ze by se nova Fedora nejak nesnesla s moji zakladni deskou ?

Chci sice obmenit zakladni desku za tuto :
http://www.softcom.cz/produkt/asus-m3n78-nvidia-8200am2-vgahybrid-sli/?flist=1

Ale myslel jsem si ,ze jeste F10 na to nejak rozchodim.
Momentalne mam zakladni desku Gigabyte GA-MA69G-S3H bohuzel ATI grafika integrovana