Dárkové předměty

Rozjíždím ještě s jedním známým serverem e-shop s předměty, službami ap. s tématikou Linuxu. Jelikož jsem se přihlásil na Fedora 17 release party v Praze dne 16. 6., tak tam vezmu na ukázku trička > zatím jen s tématem Ubuntu a OpenSUSE. Další distra budu nechávat tisknout, podle toho, jaký bude zájem :wink:
Jedno tričko je za 199,-Kč!

Ahoj,
plánuju taky fedoří trička. Už mi jeden grafik z komunity zpracovává návrh. Mohli bychom spojit síly. Taky by bylo dobré udělat to oficiální cestou. Tam je potřeba požádat o souhlas Fedora Board, pokud chce člověk prodávat předměty s logem Fedory. Můžeme se o tom na release party pobavit. Bude tam i Jarda Řezník, který sedí v Boardu.

Sešívaný napsal(a):

Ahoj,
plánuju taky fedoří trička. Už mi jeden
grafik z komunity zpracovává návrh. Mohli
bychom spojit síly. Taky by bylo dobré udělat
to oficiální cestou. Tam je potřeba požádat o
souhlas Fedora Board, pokud chce člověk
prodávat předměty s logem Fedory. Můžeme se o
tom na release party pobavit. Bude tam i Jarda
Řezník, který sedí v Boardu.

Tak to je dobrej nápad.

Sešíváný: U tebe ty trička by vypadaly jak? Myslím kdy, za kolik a kde by se prodávaly? Případně jak budeš mít aspoň nějaký grafický návrh tak dej vědět. :slight_smile: Těším se.

U mně by se neprodávaly. Potřebuju něco na rozdávání na akcích, v soutěžích atd. Prostě ten, kdo bude mít štěstí, ho získá v nějaké soutěži, ten, kdo ho mít nebude, si ho bude moct koupit u Marpa :slight_smile:

Sešívaný napsal(a):

U mně by se neprodávaly. Potřebuju něco na
rozdávání na akcích, v soutěžích atd.
Prostě ten, kdo bude mít štěstí, ho získá v
nějaké soutěži, ten, kdo ho mít nebude, si ho
bude moct koupit u Marpa :slight_smile:

Samozřejmě, že provize bude :wink:
PS: žes byl taky na ubuntím fóru