Compiz + ATI + XGL ??

Je možné rozjet na ATI a Fedora 8 XGL ? Případně nějaký postup ? Protože AIGLX s FGRLX mi teda nefunguje a nejsem jediný kdo si stěžuje, že to nejde :frowning: XGL mi v Ubuntu fungovalo ale nevim jak ho doinstalovat a nastavit pod Fedorou 8 a strejda google vyhodí jen pro starší Fedora a ty návody na 8čce nefungují… :frowning: Poradí někdo ? Díky.

Ja mam radeon 9200 a funguji bezvadne. :slight_smile: Tzn. prvni co v tvem dotazu chybi je - jakou mas ATI kartu.

Ano spousta lidi si stezuje ze ani s FGLRX jim efekty nefunguji - kopejde do ATI/AMD, at to opravi. XGL na F8 podle me zprovoznit nepujde. Abych se priznal, mam takovy pocit ze XGL je uz minulosti a ve vsech distrech (i nejnovejsi ubuntu) se pouziva jako vychozi AIGLX, ktere prebralo nektere casti z XGL, ale muzu se mylit, prilis to nesleduji.

mám integrovanou X1100 v notebooku.

Ahoj, podivej se na tuto stranku, je to tam popsany. http://dnmouse.webs.com/atiwithfglrx.htm

Mira

Zeptám se tak mimo. Je nějaká šance nainstalovat starší FGLRX třeba 8.42 ? v těch nových FGLRX co jsou v livna repo mi nejede ACPI…resp. suspend a hibernace… A když stáhnu instalační balík z webu ati, tak při spuštění se mi objeví jakoby instalátor, ale je roztaženj až bůhví do kam a nejde zmenšit a nejsou tam tlačítka další a storno a zpět, ani přes tabulátor přepínání to nejde… tak já nevim existuje nějaká možnost jak dostat starší FGLRx ?

Ohledně těch starších fglrx - podívej se do /var/cache/yum/livna/packages/, jestli tam nemáš ta .rpm. Pokud ne, tak já nějaká mám, mohu poslat.

/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-2.6.23.1-42.fc8-8.42.3-7.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-2.6.23.1-49.fc8-8.42.3-8.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-2.6.23.8-63.fc8-8.42.3-9.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-2.6.23.8-63.fc8-8.43-3.7.11.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-8.42.3-4.2.6.23.1_21.fc7.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-8.42.3-9.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/kmod-fglrx-8.43-3.7.11.lvn8.i686.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/xorg-x11-drv-fglrx-8.42.3-6.lvn7.i386.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/xorg-x11-drv-fglrx-8.42.3-7.lvn8.1.i386.rpm
/var/cache/yum/livna/packages/xorg-x11-drv-fglrx-8.43-1.7.11.fc8.i386.rpm

Ovšem jestli ti to pomůže, to netuším…

no mám tam jen ty nové… chtěl bych nahodit ty starší 8.42 pokud máte byl bych rád :slight_smile: klidně můžete přes icq 449465216 nebo to upnout na rapidshare, ulozto.cz nebo neco podobneho :slight_smile: byl bych moc rad dekuju.

To si pak ale tehle balik a kernel pridej do exclude v yum conf, nebo se ti pri dalsi aktualizaci prepisou…

no ono to ani nejde… jakmile instaluju ty rpmka tak to rovnou vybere novější… zůstanu u radeonu…a počkám na novější verzi :frowning: